O nama

Naš posao je pružiti visoke proizvodne i uslužne standarde našim klijentima po konkurentnoj cijeni. Osluškujemo potrebe svih naših klijenata, kako bi ih što bolje razumjeli i izgradili uzajamno povjerenje kroz poštenje, integritet i lojalnost u svim našim poslovima. Izgradnjom obostrano korisnih partnerstva s našim klijentima i nastojanjem da napravimo značajan doprinos njihovom poslovanju, i mi ćemo rasti. Neprestano smo u kontaktu s lokalnim i globalnim proizvođačima, pratimo poboljšanja i promjene u području pakiranja te ih predlažemo našim kupcima.

Naša misija

Agropak je distributer materijala za pakiranje koji surađuje sa lokalnim i globalnim partnerima kako bi bio što bolja i kvalitetnija podrška svojim kupcima. Koristimo naše sposobnosti, infrastrukturu te inovativni način razmišljanja, kako bismo našim kupcima pomogli u što efikasnijem korištenju ambalaže.

Misija je opis onoga što moramo raditi svaki dan kako bismo u konačnici ostvarili svoju viziju.

Naša vizija

Želimo biti prvi izbor partnera u rješenjima za pakiranje te stalna podrška našim kupcima kako bi što efikasnije koristili materijale za pakiranje.

Vizija je dugoročna, dok Misija opisuje što činimo svaki dan za ostvarenje vizije.

Naše vrijednosti

Zajednički interes

U našem poslovanju najbitniji nam je zajednički interes nas i našeg partnera. Uvijek nastojimo zadovoljiti potrebe kupaca kroz kvalitetu proizvoda, konkurentnu cijenu, ostvarivanje ušteda te vođenje k što efikasnijoj upotrebi materijala za pakiranje.

Transparentnost i povjerenje

Intelmar je poduzeće čije su vrijednosti građene na transparentnosti poslovanja i povjerenju. Samo tako možemo steći prave partnere koji će poštovati i uzvraćati povjerenje koje im dajemo.

Dugoročnost

U današnje vrijeme puno je prilika za brze zarade. Naša prilika je dugoročna partnerska suradnja. Cilj nam je ostvariti dugoročnu suradnju sa svojim partnerima kojima želimo biti stalna podrška te ih usmjeravati u području u kojemu smo stručnjaci.

Partneri

Partneri